Marcați
O nouă acțiune, lansată de Prima Doamnă
100 de grădinițe din țară vor beneficia în acest an de sprijinul Fundației de Binefacere "Din Suflet" a primei doamne a țării. Galina Dodon a lansat o campanie națională, în cadrul căreia instituțiile preșcolare vor putea solicita asistență pentru soluționarea problemelor stringente. În următorii ani, fundația intenționează să extindă de câteva ori numărul beneficiarilor.

Potrivit reprezentanților Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, în ultima perioadă, a crescut esențial numărul scrisorilor adresate primei doamne a țării de către administrațiile grădinițelor.

”Lansăm astăzi o campanie națională, care va dura câțiva ani, pentru a veni cu un suport pentru fiecare grădiniță din țară, care solicită ajutorul nostru. Ne punem ca sarcină să oferim suport anul acesta la 100 de grădinițe. La anul - la circa 300 de grădinițe”, a declarat membru al Consiliului Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, Rita Manole.

Pentru a beneficia de suport din partea Fundația de Binefacere "Din Suflet", managerii grădinițelor vor trebui să identifice problemele împreună cu părinții, a precizat Rita Manole.

”Pentru ca grădinița, instituția preșcolară să beneficieze de un suport din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, este nevoie ca fiecare administrație a grădiniței să vină cu o adresare, coordonată cu părinții, copiii cărora frecventează grădinița, și aprobată prin semnăturile acestora”, a menționat Rita Manole.

Acum o săptămână, Grădinița-creșă "Teremok" din satul Baroncea, raionul Drochia, a primit din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet” mobilier nou.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).