Marcați
O grădiniță din Chișinău scoasă la licitație cu tot cu copii!
O grădiniță din Chișinău este scoasă la licitație, în timp ce instituția preșcolară este frecventată de peste 200 de copii. Este vorba despre grădinița nr. 164 din sectorul Buiucani al Capitalei. Instituția a fost înființată în anul 1982 ca și instituție de stat, însă în 2001 a fost înstrăinată de firma SA „Monolit”.

Primarul Dorin Chirtoacă a menționat că aceasta este o situație fără precedent și că, pentru început, trebuie să fie inițiată o anchetă privind privatizarea fostei întreprinderi de stat „Monolit”.

Totodată, șefa Direcției Educație, Tineret și Sport, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb a declarat că municipalitatea nu poate risca să piardă grădinița în cauză, astfel că sunt necesare soluții juridice pentru a evita aceasta.

„Am avut o ședință cu reprezentanții direcțiilor implicate. Am înaintat mai multe propopuneri. Am prevăzut și găsirea unei sume cu care să fie cumpărată. Prezentarea sau oferirea unui alt teren echivalent sau luarea în locațiune pe un termen”, a menționat Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).