Marcați
Pregătirea fondului locativ din capitală pentru sezonul rece este în toi
Pregătirea fondului locativ din capitală pentru sezonul rece este în toi. Șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Petru Gontea, a declarat luni, 7 august, în ședința operativă de la Primărie, că până în prezent s-au realizat lucrări de profilaxie și spălare a sistemelor inginerești în proporție de mai bine de 50%.

Șeful Direcției a menționat că lucrările de profilaxie urmează să fie finalizate până la jumătatea lunii septembrie. Situația rămâne a fi mai complicată la efectuarea lucrărilor de reparație a acoperișurilor. Licitația de contractare a lucrărilor a fost desfășurată, însă agenții economici care au propus prețul mai mic solicită anularea rezultatelor. Acum se poartă discuții. În cazul în care nu se va ajunge la un consens, se va merge în instanță.

Cât privește salubrizarea, Petru Gontea spune că se desfășoară în ritm normal. În ultimele trei săptămâni, la platformele pentru colectarea deșeurilor s-a atestat o situație ceva mai complicată întrucât autospecialele au fost implicate în lucrări de salubrizare și amenajare la Țânțăreni. Însă problema a fost depășită.

IPN.md
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).