Marcați
Grecia: Pompieri răniți, case și mașini avariate într-un incendiu la sud de Atena
Un incendiu de vegetație izbucnit la sud de capitala Greciei, Atena, a rănit joi trei pompieri și a avariat case și mașini, au anunțat autoritățile elene, adăugând că focul a fost acum localizat, informează Reuters.

Autoritățile au ordonat evacuarea a zeci de locuințe în două comunități din Lagonissi, o zonă de coastă la aproximativ 30 km sud de Atena.

Aproximativ 40 de pompieri, 20 de mașini de pompieri și două elicoptere utilitare s-au luptat cu flăcările care, potrivit localnicilor, au izbucnit în jurul orei locale 14:00 GMT (11:00 GMT) și au fost sporite de vântul puternic.

Trei pompieri au fost răniți ușor și două dintre mașinile lor au fost avariate, a declarat un responsabil al serviciilor de pompieri. Cel puțin trei case au fost avariate de flăcări.

Incendiile de vegetație în timpul verii sunt obișnuite în Grecia. Sute de persoane au murit în 2007 în timpul celor mai grave incendii din ultimele decenii din această țară.

AGERPRES
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).