Marcați
Încă 30 de zile de arest la domiciliu pentru Chiril Lucinschi
Mandatul de arest la domiciliu pe numele ex-deputatului Chiril Luncinschi a fost prelungit cu încă 30 zile. Acesta însă, a lipsit de la ședința de judecată, întrucât a fost internat în spital. Anunțul a fost făcut de avocata ex-deputatului, Corina Stratan.

„Este internat în spital, fapt pentru care nu a putut să se prezinte astăzi în instanța de judecată”, a precizat avocatul.

Totodată, potrivit procurorul de caz, Eugen Rurac, dosarul în care este învinuit Chiril Lucinschi a fost completat un nou capăt de acuzare - fals în declarații:

„Manifestat prin neincluderea în declarațiile sale de avere și interese personale a calității de beneficiar final și a veniturilor primite de la două companii, care figurează în schema de spălare a banilor. Este vorba de două episoade - 5 milioane lei și al doilea de 440 de mii de dolari SUA”, a menționat procurorul.

Amintim că Chiril Lucinschi a fost reținut, fiind învinuit de spălare de bani în proporții deosebit de mari. Fostul deputat, împreună cu trei reprezentanţi ai unui agent economic, sunt bănuiţi de spălare de bani, fapt ce a cauzat prejudicii în proporţii deosebit de mari celor trei entităţi bancare.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).