Marcați
Donald Trump: Este timpul să lucrăm constructiv cu Rusia
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat, duminică, prin mai multe postări pe Twitter, că este timpul pentru a lucra constructiv cu Rusia, fiind mulţumit de întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul G20, relatează The Guardian.

După ce s-a întors în SUA de la summitul celor mai puternice 20 economii ale lumii, Donald Trump a postat, duminică, o serie de mesaje pe Twitter în care i-a contrazis pe cei care l-au criticat pe motiv că ar fi avut o abordare prea delicată în prima întâlnire cu Vladimir Putin.

Trump a susţinut că l-a presat pe Putin de câteva ori în privinţa interferenţelor Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016. ”El a negat vehement”, a adăugat Trump.

Totodată, Trump a anunţat că a ajuns la un acord cu Vladimir Putin pentru formarea unei unităţi pentru securitate cibernetică care să contracareze atacurile online asupra alegerilor.

AGERPRES
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).