Marcați
Mihail Sava a cucerit bronzul la Poland Open
Mihail Sava s-a clasat pe locul 3 la turneul internațional de lupte libere din Polonia. El a obținut 3 victorii în categoria 70 kg, reușind să-l învingă în meciul pentru medalia de bronz cu 8-5 pe kazahul Akzhurek Tanatarov, premiant la Jocurile Olimpice de la Londra.

Anterior, Andrei Perpeliță a cucerit medalia de argint la 61 kg, după ce a reușit să-l învingă în semifinale pe vicecampionul mondial Beka Lomtadze din Georgia, cu 18-10. În finală, Perpeliță i-a cedat campionului olimpic Vladimer Khinchegashvili din Georgia, de la care a pierdut și la Europenele din acest an, unde luptătorul moldovean a câștigat medalia de bronz.

A luptat pentru medalie și Nicolae Ceban. La 97 kg el a obținut o victorie, dar a cedat în sferturi georgianului Elizbar Odikadze, care avea să cucerească bronzul. La turneul ”Ziolkowski, Pytlasinski & Poland Open” au mai participat Maxim Saculțan (65 kg) și Denis Balaur (86 kg).


menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).