Marcați
Un grup de medici, au primit distincții de stat
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a înmînat distincții de stat unor dintre cei mai buni și profesioniști medici din țară, decretul fiind semnat cu ocazia zilei profesionale a lucrătorului medical.

Șeful statului le-a mulțumit pentru activitatea pe care o îndeplinesc cu dăruire pentru cetățenii Republicii Moldova, deseori în condiții dificile și, spre regret, cu o motivare insuficientă.

În numele cetățenilor Republicii Moldova, Igor Dodon le-a mulțumit conducătorilor instituțiilor de profil, tuturor medicilor, surorilor medicale, din toate regiunile țării, de pe ambele maluri ale Nistrului.

”Voi sînteți cei care zi de zi aveți grijă de sănătatea cetățenilor noștri. De voi depinde viitorul acestei țări. Voi face tot posibilul ca sectorul medical și lucrătorii din domeniu să fie apreciați la nivel corespunzător de către stat”, a menționat șeful statului.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).