Marcați
Șeful statului a adresat un mesaj de condoleanțe omologului său portughez,
Președintele Igor Dodon a transmis transmis condoleanțe omologului său portughez, Marcelo Rebelo De Sousa, în legătură cu incendiile devastatoare de păduri produse în ultimele zile în Portugalia, care s-au soldat cu vieți omenești.

”Vestea despre incendiile devastatoare de vegetație care au lovit Republica Portugheză a zguduit întreaga lume. Sîntem profund întristați că au avut de suferit familii nevinovate, înregistrîndu-se numeroase pierderi de vieți omenești și răniți.

În aceste clipe cînd natura s-a dezlănțuit asupra oamenilor, în numele Republicii Moldova și al meu personal, aș vrea să adresez sincere condoleanțe familiilor îndoliate, cuvinte de încurajare victimelor, dar și gînduri bune pentru o recuperare grabnică celor răniți.

Vă asigur, Excelență, că Republica Moldova este disponibilă de a-și spori reziliența la manifestările extreme ale schimbărilor climatice”, se spune în mesajul Președintelui.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).