Marcați
Igor Dodon a participat la Festivalul Căpșunelor și Mierii din satul Sadova
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a participat la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Căpșunelor și Mierii, care tradițional se desfășoară în satul său natal, Sadova din raionul Călărași.

Șeful statului a vizitat standurile unde mai mulți producători din localitate, au expus cele mai aromate și gustoase soiuri de căpșuni. Anual, în lunile mai –iunie, la Sadova sînt recoltate circa 600 tone de căpșuni.

În cadrul evenimentului, la care au venit mii de oameni, au avut loc mai multe concursuri, iar participanții au primit premii pentru cea mai mare căpșună, cea mai frumoasă amenajare a pavilioanelor, cea mai originală compoziție de miere și căpșuni, precum și cea mai gustoasă băutură din căpșuni.

”Sărbătoarea de la Sadova este un bun prilej de promovare a produselor moldovenești. Voi susține astfel de evenimente, iar începînd cu anul viitor Festivalul va fi organizat sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, în cadrul Campaniei ”Iubesc Moldova””, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).