Marcați
Ninsorile fac ravagii
Din cauza ninsorilor abundente la mijloc de primăvară, sute de arbori au cedat, sub greutatea omătului și s-au prăbușit peste firele electrice. Ca urmare, 140 de localități din toată țara au rămas fără energie electrică, iar 86 de automobile au fost deteriorate. Autoritățile au anunțat că se circulă cu dificultate pe traseele spre Hâncești, Căușeni, Orhei și Dubăsari.

Potrivit meteorologilor, precipitații puternice sub formă de lapoviță și ninsori vor cădea azi și mâine. Volumul acestora va ajunge, în unele regiuni ale țării, până la 45 de litri pe metru pătrat. Vântul va sufla din Nord-Est cu o viteză de aproximativ 80 de kilometri pe oră.

Codul galben de înghețuri și precipitații puternice, emis de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, va fi valabil până marți, 24 aprilie. Cel mai frig va fi sâmbătă, 22 aprilie, când temperaturile vor coborî, noaptea, la minus cinci grade Celsius, în raioanele din nordul țării. În Capitală sunt prognozate minus patru grade, iar la sud - minus trei grade.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).