Marcați
Vizita lui Erdogan în Moldova, discutată la Președinție
Președintele țării, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Turcia în Moldova, Hulusi Kilic.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat momentele cheie legate de vizita Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan la Chișinău, preconizată pentru perioada 5-6 mai curent.

Potrivit unui comunicat al Președinției, Igor Dodon a dispus crearea unui grup de lucru din componența căruia fac parte responsabili din cadrul Aparatului Președintelui, a Guvernului, precum și din administrația Găgăuziei, pentru buna organizare a vizitei oficialului turc.

În cadrul vizitei Președintelui Turciei vor avea loc întrevederi la nivel înalt la Chișinău. Vor fi semnate Acorduri de colaborare în mai multe domenii de interes comun. De asemenea, va fi organizat un forum al oamenilor de afaceri din ambele state. Totodată, Președintele Turciei, va vizita regiunea găgăuză, în cadrul căreia va participa la mai multe evenimente.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).