Marcați
Aleksandar Vučić, felicitat de Igor Dodon cu ocazia alegerii în funcția de Președinte al Serbiei
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare lui Aleksandar Vučić, Preşedintele ales al Republicii Serbia.

”Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul alegerii Dumneavoastră în înalta funcție de Președinte al Republicii Serbia.

Am convingerea că experiența remarcabilă, pe care ați obținut-o în cariera politică, va contribui semnificativ la bunăstarea cetățenilor Republicii Serbia.
Cu această frumoasă ocazie, țin să subliniez interesul constant al Republicii Moldova de a dezvolta relațiile moldo-sîrbe, în diverse domenii de interes comun, precum și de a intensifica colaborarea bilaterală, în beneficiul ambelor noastre țări și popoare.

Dorindu-Vă mult succes în exercitarea mandatului încredințat, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea distinsei mele considerații”, se spune în mesaj.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).